Vegeta

OŠ "Ljudevit Gaj" Mihovljan, PŠ Novi Golubovec

Mihovljan 49, 49252, Mihovljan / Područna

Ikona uspješno

Tvoj glas je zabilježen! Vrati se već sutra u isto vrijeme, jer tada ćeš moći ponovno glasati za ovu školu. A već danas, pozovi prijatelje da glasaju i tako osiguraju bolje uvjete ovoj školi i njezinim učenicima.

Slika pribora za jelo
Vilica
90-100%

učenika redovito konzumiraju obrok pripremljen u školskoj kuhinji

Saznaj zašto baš ova škola treba tvoj glas

Draga Vegeto!

Veljiju naše mame da se ti več doge miješaš vse. I da si prava konkurencija margu. Jake nam je drage da si zmiješala of super natječaj!
Naj se serditi koji ti pišeme po domači.
Vučiteljica nam furt govori kak morame čuvati svoj domači govor. Jer, dok je njega, ima i nas. Voljime zdravu i domaču hranu kaj bome zraslji veljiki i zdravi! Mala sme škuola, no si se zname i si sme jake povezani. To se posebne vidi dok je gabljec. Blaguvaona nam je zakon. Dok zadiši z naše kuhinje, nastane pravi stampedo. Tam se svašta miješa...prepričavaju se dogodovštine, škicaju se simpatije, kuju se planovi za kojekakve akcije. A najbolja nam je tam naša teta kuharica štera nam fine kuha. No, imame jen problem. Vu blaguvaone morame stati. E, sad tu nastupaš ti i tvoja supermuoć! Mi bi rade da nam zamiješaš stolce da si kak ljudi sednemo dok jieme. Jer, koj je blaguvaona bez stolcov? Kak i jele bez tebe. Ne valja. Bodi naša zvijezda!

Tvoji Zagorci z Novoga Golubovca.