Vegeta

OŠ Budaševo-Topolovac-Gušće, PŠ Topolovac

Trg M.Šokčevića 1 ili Goričica 120, 44202, Topolovac / Područna

Ikona uspješno

Tvoj glas je zabilježen! Vrati se već sutra u isto vrijeme, jer tada ćeš moći ponovno glasati za ovu školu. A već danas, pozovi prijatelje da glasaju i tako osiguraju bolje uvjete ovoj školi i njezinim učenicima.

Slika pribora za jelo
Vilica
90-100%

učenika redovito konzumiraju obrok pripremljen u školskoj kuhinji

Saznaj zašto baš ova škola treba tvoj glas

Mala škola velikog srca
Učenici smo Područne škole Topolovac smještene uz Savu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Nakon razornog potresa školska je zgrada jako uništena pa smo bili podstanari u Matičnoj školi Budaševo više od godinu dana. Naša je škola konačno konstrukcijski obnovljena ove godine, ali i dalje nemamo sve što je potrebno za odvijanje normalne nastave, kuhanje školskih obroka i pravog školskog igrališta.
Naša je kuharica teta Anita, mogli bismo reći i „Katica za sve“ jer uz podjelu hrane koju nam svaki drugi dan dovoze iz druge škole, ona i čisti, pere, nasmijava, tješi i aktivno sudjeluje u školskim životima. Kao što možete vidjeti, kuhinja je uz potres, pretrpjela i poplavu, a stara je više od naše tete Anite. (Dobro, ne želimo o godinama :D) Vrlo rado jedemo u našoj staroj kuhinji, ali bismo se još više veselili da je kuhinja primjerena i obnovljena. Zato se radujemo ovom natječaju i šaljemo Podravci puno srca iz Topolovca!