Vegeta

III. osnovna škola Varaždin

Trg Ivana Perkovca 35, 42000, Varaždin / Matična

Ikona uspješno

Tvoj glas je zabilježen! Vrati se već sutra u isto vrijeme, jer tada ćeš moći ponovno glasati za ovu školu. A već danas, pozovi prijatelje da glasaju i tako osiguraju bolje uvjete ovoj školi i njezinim učenicima.

Slika pribora za jelo
Vilica
90-100%

učenika redovito konzumiraju obrok pripremljen u školskoj kuhinji

Saznaj zašto baš ova škola treba tvoj glas

Naša školska kuhinja je mjesto veselja i raznih čudesa. Kuhari nam odlično kuhaju i svako dijete dočekuju s veseljem i osmjehom.
Mi djeca htjeli bismo im zato pomoći da još bolje i lakše obavljaju svoj posao. Htjeli bi za kuhinju nabaviti kruhoreznicu, da ubrzamo vrijeme rezanja kruha i kupiti profesionalni mikser za miješanje biskvita i tijesta da ne mijese tijesto ručno, jer je za 380 djece potrebno zamijesiti 15-20 kg. brašna u tijesto. Puno bi nam pomogla i veća perilica suđa (u sadašnju nam stane 30 – 35 tanjura) da se stigne na vrijeme oprati suđe za drugi dio posluživanja obroka.
Uz naše vesele i drage kuhare zavoljeli smo jesti, ali i kuhanje. Naša blagovaona je jako mala i u njoj se stalno izmjenjuju učenici na užini ili međuobroku. Zato je teško pronaći vrijeme kad je blagovaona slobodna da i učenici u njoj kuhaju.
Želimo jednu učionicu opremiti za održavanje nastave domaćinstva i učenja kuhanja.
Pomozite nam da budemo i mi jednog dana super kuhari našoj djeci!
Hvala!!!😋