Vegeta

II. osnovna škola Bjelovar

Ivana viteza Trnskog 19, 43000, Bjelovar / Matična

Ikona uspješno

Tvoj glas je zabilježen! Vrati se već sutra u isto vrijeme, jer tada ćeš moći ponovno glasati za ovu školu. A već danas, pozovi prijatelje da glasaju i tako osiguraju bolje uvjete ovoj školi i njezinim učenicima.

Slika pribora za jelo
Vilica
90-100%

učenika redovito konzumiraju obrok pripremljen u školskoj kuhinji

Saznaj zašto baš ova škola treba tvoj glas

Našu školu pohađa 703 učenika te nam je postojeća kuhinja premala za naše potrebe i trebalo bi ju proširiti, opremiti i urediti.
Kuhinja s aparatima za pripremu hrane nalazi se u matičnoj školi, dok se u područnim školama nalaze samo blagovaonice.
Donošenjem mjere besplatne prehrane za sve učenike, škola se našla pred izazovom jer nema prostorni kapacitet niti dovoljno opreme za pripremu toplog obroka za sve učenike pa učenici u ciklusu od tri tjedna dva tjedna imaju kuhane obroke i jedan tjedan suhe/mliječne obroke, naizmjence po školama.
Kuhinja je premala za naše potrebe i trebalo bi ju proširiti i opremiti novom opremom kako bi svi naši učenici mogli imati topli obrok svaki dan. Osim proširenja i nabave opreme, u kuhinji je potrebno drveni namještaj zamijeniti s inox namještajem te napraviti manje građevinske radove (oličiti zidove i zamijeniti pločice).
Bili bismo jako sretni kada biste nam pomogli da riješimo dio naših potreba za proširenjem, opremanjem i uređenjem kuhinje.