Vegeta

Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek

Kušlanova 59a, 10 000, Zagreb / Matična

Ikona uspješno

Tvoj glas je zabilježen! Vrati se već sutra u isto vrijeme, jer tada ćeš moći ponovno glasati za ovu školu. A već danas, pozovi prijatelje da glasaju i tako osiguraju bolje uvjete ovoj školi i njezinim učenicima.

Slika pribora za jelo
Vilica
90-100%

učenika redovito konzumiraju obrok pripremljen u školskoj kuhinji

Saznaj zašto baš ova škola treba tvoj glas

„Čovjek samo srcem dobro vidi…“
Centar „Vinko Bek“ je ustanova socijalne skrbi, za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te smještaj djece, mladih i odraslih. Svi su slijepe i slabovidne osobe. Kuhamo 5 obroka dnevno, 7 dana u tjednu. Kuhinja ima zastarjeli namještaj, podove, zidove i kuhinjsku profesionalnu aparaturu. Trenutno je u fazi izgradnja nove osnovne škole koja se sada nalazi u unajmljenoj kući (obroci se kuhaju u sjedištu i voze svakodnevno u OŠ). Krajem godine osnovna škola bi se trebala dovršiti i doći će novi korisnici.
Kuharice daju sve od sebe, u svakom obroku je doza ljubavi, i to poprilična. Kad je ljubav ključni sastojak (normalno, uz pomoć Vegete ), hrana ne može biti drugačija nego - odlična. A do čistog savršenstva nedostaju nam gulilica za krumpir, profesionalna perilica posuđa, novi namještaj, obnovljeni zidovi i podovi – sve su Vam to prikazali naši korisnici – učenici i buduće kuharice na praksi.
Hvala dragi „Podravkaši“ i pozdrav od ekipe koja gleda srcem ❤❤